FIFAWORLD
 • Inregistreaza-te pe forum.
  Nu dureaza mult.
  Inregisteraza-te
 • Vezi aici meciuri
  live si gratuit pe sport-live
  Join
 • Pagina de Facebook oficiala a forumului.Join
 • Photoshop Online.
  Locul unde inveti photoshop
  Join
 • Regulamentul general al forumului.Citestel!!
 • Verifica daca cineva sta pe invizibil sau este offline.Verifica ID

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament la data de Joi Mar 15, 2012 9:58 am

.Alex!

avatar
Membru lvl 1
Membru lvl 1
Regulament ID Vs ID Fifa 08

Desfasurarea meciului :
art 1.In cazul intreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va tine cont de minutele jucate si de scorul inregistrat in acel moment. Spre exemplu daca un meci intrerupt in minutul 20, se va relua si se va juca pana in minutul 70. Dupa insumarea a 90 de minute scorul se va cumula si se va determina rezultatul final al partidei.
In cazul in care un jucator primise o eliminare inainte de intreruperea conexiunii, se va recreea situatia, imediat din acel moment urmand a se juca minutele restante.
Daca in momentul intreruperii conexiunii, se demonstreaza (prin printscreen-uri) ca unul din jucatori era intr-o situatie clara de a inscrie un gol, se poate acorda gol din oficiu. Daca se demonstreaza ca un user a iesit de bunavoie in timpul unui meci dintr-un motiv nesemnificativ, va pierde meciul respectiv conform ecuatiei: S + P = SF ( S-scorul din minutul in care s-a intrerupt, P-penalizare 3-0 in defavoarea userului care a iesit, SF-scor final al meciului).
art 2.Cornerele executate direct pe poarta sunt interzise, la fel si cele executate pe bara transversala a portii, daca se demonsteaza ca ati executat cornerele in modul mai sus exprimat veti pierde meciul la masa verde.
art 3.Este interzisa executarea out-ului in careul de 6m(Daca se marcheaza din aceasta "fazA" golul va fi anulat si cel care a folosit aceasta neregula va primi 25% warn.
art 4.Combinatia Q+W este permis doar din teren advers .
art 5.Sunt interzise trageri de timp exagerate, adica mai mult de 5 pase intre fundasi si portar .
art 6.Rezultatele vor fi validate cu ajutorul unui printscreen cu statistica/marcatorii, cei care ies inainte de afisarea statisticilor vor primi warn (20-30%).
art 7.Lovitura de centru : Atunci cand incepe meciul,sau dupa ce primiti gol si sunteti cu mingea la centru, sunteti obligati sa dati mai intai mingea inapoi in propria jumatate si abia apoi sa plecati pe atac. La prima abatere Avertisment, La a 2 a abatre Warn 10%,la a 3 a abatere pierderea meciurlui cu 3-0(Un membru din staff va tine o statistica)In cazul in care se marcheaza gol,din aceasta faza,golul va fi anulat.
art 8.Este interzis executarea out-ului de tusa in afara razei vizuale.Daca se dovedeste prin printscreen ca ati executat out-ul in modul mentionat mai sus, la prima abatere veti primi warn 10%,la a 2 a abatere veti pierdemeciul cu 3-0.
art 9. Pentru stil ''infect'', adica q+w mai tot meciu', cel care vor da, vor pierde meciul la masa verde si-n cel mai rau caz, va primii ban .
art 10. Daca un player este condus la mai multe goluri si iese din joc intentionat si nu mai doreste continuarea acestuia va pierde cu scorul inregistrat pe tabela inaintea intreruperii +3 goluri pentru adversar .
art 11. Este interzisa folosirea combinatiei Q+A din coltul careului pentru cei care hosteaza ! ( direct pe poarta ) .
art 12. Este interzisa executarea cornerului scurt urmat de o centrare la prima bara, adica chemarea unui jucator care va primii mingea de la executantul cornerului si apoi centreaza la coltul scurt !
art 13. La fiecare gol va rugam sa lasati minim o singura data reluarea, pentru a nu iesii scandal dupa meciuri pe motiv ca un player a avut setarile necorespunzatoare. (Reluarile nu vor fi lasate doar daca ambii jucatori accepta asta inainte de meci, daca nu accepta, se vor lasa reluarile, ca sa faca print-uri/filmulete la goluri, in caz ca sunt dubii)
Departajare :
art 1.In cazul in care doua sau mai multe echipe se afla la egalitate de puncte departajarea se va face printr-un clasament in care se pun meciurile directe dintre acestea, daca si aici este egalitate se va lua in calcul golaverajul din meciurile directe.
Daca unul dintre jucatori n-are ip bun, iar cel care are nu poate juca cu hamachi, se va juca ambele pe ip-ul care functioneaza.
art 2.Toate meciurile se vor juca unul dupa altul, cine refuza pierde cu 3-0 sau mai mult pierderea calificarii (ai batut in tur cu 5-0 si numai ai chef, in retur vei pierde cu 6-0).
Sanctiuni :
Se sanctioneaza cu 10 la % Warn orice injuratura grava, adresata unui player .
Se sanctioneaza cu 20 la % Warn orice injuratura grava, adresata unui membru din staff(mod,s.mod,admin)
Se sanctioneaza cu 30 la % Warn injuraturile in mod repetat adresate oricarui player .
NU SE SANCTIONEAZA jignirile minore, adresate din cauza nervilor, DECAT daca sunt adresate in mod repetat(10 la % Warn).
Se sanctioneaza cu Bann(permanent) detectarea unui jucator cu 2 conturi(ambele conturi sunt sterse).
Se sanctioneaza cu retragerea rangului de moderator/admin pentru orice scor adaugat/modificat fara nicio dovada

Setari Obligatorii:

Half Length: 6 min
Difficulty Level: World Class
GoalKeeper Difficulty Level: World Class
Game speed: Fast
Injuries: On
Offsides: On
Bookings: On

Semnatura


FONDATOR FIFA WORLD

FIFA 2008 WORLD CUP SEZONUL 1 CASTIGATOR
FIFA 2008 ID vs ID SEZONUL 1 LOADING
FIFA 2008 FIRST GOAL YOU WINN SEZONUL 1 LOADING
Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Page Ranking Tool
 SEO                                                                                                                                                         
Copyright © FIFAWORLD™ 2012-2013
Toate drepturile rezervate! ®